Skip to main content

Π. Αγγελόπουλος: «Το ρόστερ έχει κλείσει, δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τον Βεζένκοβ να πάει αλλού»

Η μεταγραφή του Σάσα Βεζένκοβ ήταν και η τελευταία για το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, καθώς, όπως τόνισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, το ρόστερ ολοκληρώθηκε και είναι από τα πιο πλήρη στην ιστορία της ομάδας.

«Με βάση τις συζητήσεις με τον προπονητή, το ρόστερ έχει κλείσει. Είναι μάλλον καλοκαιρινό σπορ κάποιων site, που μπορεί να παρασέρνονται από μάνατζερ, λες και είναι κάποιο virtual παιχνίδι με μετακινήσεις, πωλήσεις, δανεισμούς. Ο Ολυμπιακός έχει ένα από τα πιο πλήρη ρόστερ στην ιστορία του, έχει μια απίστευτη εξάδα ψηλών. Η χρονιά έχει 80 αγώνες, όλοι είναι χρήσιμοι, αν το δείτε και στατιστικά, μια φορά συνέβη, είναι αδύνατο να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Όλοι είναι χρήσιμοι, έχουν συμβόλαια και θα μείνουν για να κατακτήσουν τίτλους με τον Ολυμπιακό», ήταν τα λόγια του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για την οικονομική υπέρβαση που έκανε η ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι η μεγαλύτερη συμφωνία στην ιστορία του Ολυμπιακού και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Έγινε για έναν αθλητή υπόδειγμα, τον κορυφαίο της Ευρώπης. Το συμβόλαιο είναι πενταετές, αυτό τα λέει όλα. Η βασική φιλοσοφία δεν αλλάζει. Ο Ολυμπιακός ανανέωσε μέσα στη χρονιά τον Φαλ, τον Πίτερς και έγινε και η συμφωνια με τον Έβανς... Και μέσα στη χρονιά έγιναν κινήσεις. Το ενδιαφέρον μας για τον Σάσα ήταν διαρκές, ανεξάρτητα από τις αποφάσεις που θα έπαιρνε για το μέλλον του. Το μπάτζετ ήταν ήδη σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα, προφανώς φέτος θα είναι ακόμη πιο ψηλό. Ό,τι απαιτείται, γίνεται».

Παράλληλα, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος συμπλήρωσε: «Τα δεδομένα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ αλλάζουν, για να χτυπήσεις ομάδες με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ κάνεις κι εσύ κινήσεις. Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τον Σάσα να πάει αλλού».