Skip to main content

Χέρμπερτ: «Οι στόχοι της Μπάγερν από την πρώτη μέρα είναι το πρωτάθλημα και το Final 4 της Euroleague»

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ είναι ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, με τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής Γερμανίας, με δηλώσεις του στο BR24Sport , οριοθέτησε τους στόχους των Βαυαρών για την νέα σεζόν.

"Το όραμα που έχω δώσει στους παίκτες και οι στόχοι μας από την πρώτη κιόλας μέρα είναι η κατάκτηση του γερμανικού πρωταθλήματος και η πορεία έως το Final Four της EuroLeague.", ήταν το αρχικό σχόλιο του Χέρμπερτ, για να προσθέσει: "Το όραμα, οι αξίες και η ταυτότητα της ομάδας είναι πολύ σημαντικά στο χτίσιμο μίας κουλτούρας πρωταθλητισμού".

Ολοκληρώνοντας την συνέντευξη του, ο προπονητής της Μπάγερν στάθηκε στις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στην προπονητική μέθοδο, με την πάροδο των ετών.

"Αυτό που έχω μάθει είναι ότι δεν χρειάζεσαι να φωνάζεις στους παίκτες σου, για να αποκτήσεις το πάνω χέρι. Η προπονητική έχει αλλάξει, κατά την άποψή μου, τα τελευταία πέντε με επτά χρόνια. Το μεγαλύτερος μέρος αυτού σχετίζεται με τις σχέσεις (σ.σ. μεταξύ παικτών και προπονητή), με το επικοινωνιακό κομμάτι, αλλά παραμένει απαιτητικό.", ήταν τα λόγια του Χέρμπερτ.