Skip to main content

Τάρλατς: "Ολοκληρώσαμε το παζλ με τον Νέιπιερ, να δώσουμε χρόνο στη Μπάγερν να αναπτυχθεί"

 Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Ντράγκαν Τάρλατς δήλωσε πως το ρόστερ της ομάδας έχει κλείσει με την απόκτηση του Νέιπιερ, ωστόσο οι Βαυαροί θα παρακολουθούν την αγορά αν προκύψει κάποια καλή ευκαιρία.

Οι δηλώσεις του Τάρλατς:

Για το ρόστερ που χτίστηκε το καλοκαίρι: «Κανένας παίκτης δεν μπορεί να κερδίσει έναν τίτλο μόνος του, αλλά ένας παίκτης μπορεί να καταστρέψει τη χημεία της ομάδας. Με τον Σαμπάζ Νέιπιερ το παζλ μας έχει ολοκληρωθεί. Τώρα πρέπει να δώσουμε χρόνο στην ομάδα να αναπτυχθεί».

Για το εάν θα συνεχίσουν να κοιτούν διαθέσιμους παίκτες: «Πάντα παρακολουθούμε την αγορά, ειδικά στο ΝΒΑ, όπου πλησιάζουν τα κοψίματα του Οκτωβρίου. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι εάν παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία».

Για την επιστροφή του Βλαντιμίρ Λούτσιτς: «Ο Λούτσιτς είναι σε εξαιρετική φόρμα μετά την επέμβαση στο χέρι του πέρσι. Ήταν μια σοβαρή επέμβαση που έθεσε ακόμη και την καριέρα του σε κίνδυνο, αλλά τώρα είναι πίσω και έτοιμος να ηγηθεί».

Για το πως διαχειρίστηκαν τους τραυματισμούς: «Ήμασταν προσεκτικοί με παίκτες όπως ο Βόιτμαν, διασφαλίζοντας ότι δεν θα βιαστούμε για την επιστροφή τους πριν ξεκινήσει η σεζόν. Στόχος είναι να είμαστε πλήρως έτοιμοι για την έναρξη της χρονιάς».