Skip to main content

Λεσόρ: "Κερδίσαμε την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα, το πήρε προσωπικά ο Ολυμπιακός και δυνάμωσε το ρόστερ του"

Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε στο Basketball Sphere, σχετικά με την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν από τον Παναθηναϊκό, την κούραση της περσιν΄ης σεζόν, αναφέρθηκε στην Παρτιζάν και το χτίσιμο της ομάδας του Βελιγραδίου αλλά και για τις κινήσεις του Ολυμπιακού στην φετινή μεταγραφική περίοδο που προκάλεσαν αίσθηση, από τη στιγμή που όπως δήλωσε ο ίδιος ο Γάλλος σ΄εντερ, "εμείς κερδίσαμε την EuroLeague, το πρωτάθλημα και το π΄ηραν προσωπικά."

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Λεσόρ:

"Αυτή είναι σχεδόν μια νέα ομάδα, έχουμε αρκετούς νέους παίκτες. Είναι διαφορετικά από την περσινή σεζόν. Είναι μια πρόκληση για όλους μας και θα πρέπει να παλέψουμε για τον χρόνο συμμετοχής. Ο Τσεντί Οσμάν είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Μπορεί να δημιουργήσει και να σουτάρει, να συνεισφέρει αμυντικά. Φυσικά το να έχεις έναν παίκτη τέτοιου βεληνεκούς είναι πολύ καλό για την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και ελπίζω να έρθει έτοιμος να επιβληθεί και να βοηθήσει.

Χρειαζόμουν ξεκούραση μετά από μία δύσκολη σεζόν. Έπαιζα 11 μήνες χωρίς διάλειμμα. Αισθανόμουν πόνο στα γόνατα και τη μέση μου, αλλά αφότου ξεκουράστηκα, είμαι έτοιμος για την έναρξη της νέας σεζόν και πλήρως προετοιμασμένος, χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας.

Ο Ολυμπιακός είχε ένα εξαιρετικό καλοκαίρι σε ό,τι αφορά τους νέους παίκτες και τη δουλειά που έκανε στη μεταγραφική αγορά. Παρά ταύτα, εμείς κερδίσαμε την EuroLeague και το ελληνικό πρωτάθλημα πέρσι, για αυτό το πήραν προσωπικά. Για αυτό πήραν αρκετούς νέους παίκτες και δυνάμωσαν το ρόστερ τους. Θα δούμε πως θα τα βρουν μεταξύ τους και ειδικά με τον κόουτς Γιώργο Μπαρτζώκα.

Πάντα νιώθω μεγάλη αγάπη για την Παρτίζαν. Τους εύχομαι τα καλύτερα, αλλά όχι καλύτερα από εμάς. Πιστεύω ότι είχαν ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι. Πήραν ενδιαφέροντες παίκτες σε κάθε θέση. Έχουν σουτ, playmaking, δημιουργικότητα και άτομα που μπορούν να παίξουν άμυνα. Υπάρχει ποικιλία σε κάθε θέση. Θα δούμε πως θα φτιάξει το σύστημα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Ο αδερφός μου, ο Φρανκ Ντιλικινά, είναι επίσης εκεί και του εύχομαι επίσης τα καλύτερα".