Skip to main content

Κολέ: "Λάθος που δεν αποδέχθηκα την πρόταση του Ολυμπιακού το 2014"

 Ο Βενσάν Κολέ, πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γαλλίας δήλωσε πως το 2014 είχε πρόταση από την ομάδα του Ολυμπιακού, ωστόσο αρνήθηκε επειδή δεν ήθελε να προδώσει τους παίκτες του στο Στρασβούργο, απόφαση που χαρακτήρισε ως "βλακεία".

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Μπαρτζώκα από τον πάγκο του Ολυμπιακού το 2014, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν προσεγγίσει τον Βενσάν Κολέ όπως δήλωσε ο ίδιος, αφού μετά και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γαλλία, είχε λάβει συγχαρητήρια από την μπασκετική Ευρώπη.

Ωστόσο, δεν δέχθηκε την πρόταση των Πειραιωτών, αφού όπως είπε, δεν ήθελε να προδώσει την ομάδα και τους παίκτες του Στρασβούργου μεσούσης της περιόδου, απόφαση όμως που φέρεται να μετάνιωσε, αφού την αποκάλεσε "βλακεία" του.

Η σχετική δήλωση του Κολέ:

"Λυπάμαι, που δεν αποδέχθηκα την πρόταση του Ολυμπιακού το 2014! Έλαβα τα εύσημα από την Ευρώπη μετά το χάλκινο μετάλλιο. Ήταν μέσα στη σεζόν, είχα φέρει παίκτες στο Στρασβούργο, δεν ήθελα να τους προδώσω. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι ήταν βλακεία".