Skip to main content

Γκριμάου: "Δεν μπορώ να μπω στα κεφάλια εκείνων που διάλεξαν να μην συνεχίσω στη Μπαρτσελόνα"

Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρότζερ Γκριμάου, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τον πάγκο των Καταλανών με ιδιαίτερα καυστικό ύφος, ενώ μίλησε και για το πως κύλησε η περασμένη σεζόν, λέγοντας πως ήταν μια καλή ομάδα. Μάλιστα, έκλεισε με ένα "καρφί", λέγοντας πως δεν μπορεί να μπει στο μυαλό όσων πήραν την απόφαση απομάκρυνσής του.

Η δήλωση του Γκριμάου:

«Ζούμε σε μια κοινωνία στην οποία η επιτυχία μετριέται μόνο με τίτλους και το καταλαβαίνω γιατί μιλάμε για την Μπαρτσελόνα. Αλλά νομίζω ότι υπήρξαν στιγμές στη σεζόν που παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ, σκοράροντας πολλούς πόντους, αμυνόμενοι καλά και ξέροντας να τρέχουμε, με το Παλαού να διασκεδάζει. Ήμασταν τρενάκι του λούνα παρκ.

Δεν ξέραμε πώς να συνεχίσουμε εκείνες τις στιγμές ή να είμαστε αποτελεσματικοί σε σημαντικά παιχνίδια. Είμαι περήφανος για το Copa del Rey που κερδίσαμε, αλλά δεν το κερδίσαμε λόγω δύο κακών λεπτών απέναντι σε μια Μαδρίτη που κυριάρχησε τη δεκαετία σε αυτό το άθλημα.

Κόντρα στον Ολυμπιακό στο 5ο ματς των πλέι οφ κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα αλλά δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση. Δεν πουλάω καπνό, μας έλειπε το κερασάκι στην τούρτα και κατά καιρούς ήμασταν μια πολύ καλή ομάδα.

Δεν μπορώ να μπω στα κεφάλια εκείνων που αποφάσισαν να μην συνεχίσω».