Skip to main content

Μίλερ-ΜακΙντάιρ: "Ο Σφαιρόπουλος μου έδωσε αυτοπεποίθηση, εκείνος με έπεισε να έρθω στον Ερυθρό Αστέρα"

Ο Αμερικανός point guard του Ερυθρού Αστέρα, Κόντι Μίλερ ΜακΙντάιρ, σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο προπονητής του, Γιάννης Σφαιρόπουλος έπαιξε κομβικό ρόλο στο να τον πείσει να μετακινηθεί στη Σερβία, ενώ του έχει δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν.

Οι δηλώσεις του Μίλερ-ΜακΙντάιρ:

Για τον Σφαιρόπουλο και τη μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα: «Έχω μεγάλη πίστη στον προπονητή, με έπεισαν οι συζητήσεις που κάναμε πριν το καλοκαίρι και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο προπονητής μου έδωσε αυτοπεποίθηση, μου είπε τις προσδοκίες του από εμένα και πιστεύω ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό για έναν σούτινγκ γκαρντ και έναν προπονητή να έχουν μια εξαιρετική σχέση. Είναι μέρος της απόφασής μου».

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Αν επικεντρωθούμε σε κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση, πως μπορούμε να είμαστε καλύτεροι σε σύγκριση με τη χθεσινή προπόνηση, πως μπορούμε να είμαστε καλύτεροι σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι, εάν διατηρήσουμε την συγκέντρωσή μας, θα είμαστε σε καλή θέση τον Μάρτιο-Απρίλιο-Μάιο, όταν θα έρθει η ώρα, αλλά η προσοχή μου είναι σε αυτή τη μέρα που ζω αυτή τη στιγμή. Δεν θα έκανα καμία πρόβλεψη, έχω κάποιες προσωπικές ιδέες, αλλά για την ομάδα μας, για το περιβάλλον μας, για τους οπαδούς μας, είναι σημαντικό να ξέρουν ότι δουλεύουμε καθημερινά για να πετύχουμε συγκεκριμένους στόχους».