Skip to main content

Euroleague - Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεκινήσει με νίκη στο γήπεδο της στέψης

Με 6 αναμετρήσεις ξεκινά η Ευρωλίγκα τη σεζόν 2024-25, με τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει στο γήπεδο που στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης λίγους μήνες πριν, παίζοντας εκτός έδρας κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου.

Μάλιστα το παιχνίδι των πράσινων με τη γερμανική ομάδα θα ξεκινήσει στις 19:45 και είναι το πρώτο για τη νέα σεζόν. Το «τριφύλλι» θέλει να ξεκινήσει με νίκη αποφεύγοντας τις εκπλήξεις και για το σκοπό αυτό ο Έργκιν Αταμάν πιθανότατα θα έχει στη διάθεσή του τον Λορέντζο Μπράουν ο οποίος ταξίδεψε στη Γερμανία με την υπόλοιπη αποστολή. Τουναντίον θα απουσιάσει ο Κώστας Αντετοκούνμπο που αναρρώνει από κάταγμα στον αντίχειρα.

Το Άλμπα - Παναθηναϊκός ξεκινά στις 19:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια δράση υπάρχει και στο Πριγκιπάτο του Μονακό, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται την Ολίμπια Μιλάνο, η Ζαλγκίρις φιλοξενεί τη Μπαρτσελόνα. Ακόμα, η Μπασκόνια υποδέχεται την Παρτιζάν, ενώ η Μπάγερν Μονάχου θα παίξει στο γήπεδό της κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τέλος, η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα παίξει κόντρα στη Βιλερμπάν, με την εν λόγω αναμέτρηση να κλείνει την πρώτη μέρα της 1ης αγωνιστικής της Euroleague.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης 3/10:

19:45 Άλμπα Βερολίνου - Παναθηναϊκός AKTOR
20:00 Μονακό - Ολίμπια Μιλάνο
20:00 Ζαλγκίρις - Μπαρτσελόνα
21:30 Μπασκόνια - Παρτιζάν
21:45 Μπάγερ Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης
22:00 Μακάμπι Τελ Αβίβ - Βιλερμπάν