Skip to main content

Κάνααν: «Τα ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός με προετοίμασαν για τα Αστέρας - Παρτιζάν»

Για τη νέα σεζόν του με τον Ερυθρό Αστ΄έρα μίλησε ο Αϊζάια Κάνααν, με τον Αμερικανό γκαρντ να σημειώνει ότι τα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό τον έχουν... προετοιμάσει κατάλληλαγια τα  ντέρμπι με την Παρτιζάν. 

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος αθλητής:

Για τον Ερυθρό Αστέρα: 

«Νομίζω ότι έχουμε τα σωστά κομμάτια για να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν, αλλά πρέπει να τα πάρουμε βήμα-βήμα. Είμαστε όλοι νέα πρόσωπα εδώ, οπότε χρειάζεται να χτίσουμε χημεία. Μου αρέσουν οι πιθανότητές μας, απέναντι σε όλους».

Για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του: 

«Αγαπώ αυτού του τύπου τις ατμόσφαιρες και τα παιχνίδια. Έχουμε από τους καλύτερους οπαδούς, αν όχι τους καλύτερους, στην Ευρωλίγκα. Το να μπορώ να έρθω εδώ, να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας και να μην χρειάζεται να αλλάξω χρώματα, είναι μεγάλο κίνητρο και είμαι ενθουσιασμένος να προσπαθήσω και να κάνω πράγματα που δεν έχουν γίνει ξανά».

Για την προσαρμογή του: 

«Είναι διαφορετικό, αλλά ένα καλό συναίσθημα. Έχουμε ένα καλό γκρουπ παικτών και έναν εξαιρετικό κόουτς. Μου μίλησε και με έκανε να νιώσω άνετα για το τι προσπαθούσε να φτιάξει και να προσθέσει, ενώ ταυτόχρονα θα με αφήσει να είμαι ο εαυτός μου. Μαζί με τον στόχο του, που είναι να κερδίζει, να μπούμε στα πλέι οφ και ελπίζω και στο Final Four, όλα αυτά είναι πράγματα στα οποία θέλω να συμμετάσχω. Είναι ένας υπέροχος οργανισμός και αυτό έκανε την απόφαση, εύκολη για να έρθω».

Για τα ντέρμπι στην Ελλάδα: 

«Το να είμαι μέρος της αντιπαλότητας στην Ελλάδα, με ετοίμασε για την αντιπαλότητα του Βελιγραδίου. Είναι άλλη μία μεγάλη ευκαιρία να έρθω εδώ και να αγωνιστώ μαζί με τα αδέρφια μου, με την ομάδα, να προσπαθήσω να κερδίσω και να τακτοποιήσω τις δουλειές μας, όπως πρέπει».