Skip to main content

Λάρκιν: "Ο Ντάνστον με έπεισε να υπογράψω στην Εφές, ήμουν σε διαπραγματεύσεις με την Αρμάνι"

Ο άσος της Αναντολο΄υ Εφές, Σέιν Λάρκιν, σε δηλώσεις του στο «Off The RECourt», μίλησε για την απόφασή του να μετακινηθεί στην τουρκική ομάδα, λέγοντας πως αρχικά δεν ήθελε να πάει στην Κωνσταντινούπολη ενώ βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την Αρμάνι Μιλάνο, όμως ο Μπράιαντ Ντάνστον τον έπεισε να υπογράψει στην Εφές.

 Η σχετική δήλωση του Σέιν Λάρκιν:

«Μου λέει ο ατζέντης μου η Αρμάνι ενδιαφέρεται για σένα. Η Μπαρτσελόνα εκείνη την εποχή είχε αποχωρήσει, άρα ήταν η Αρμάνι και η Εφές. Και είπα "Η Εφές στην Τουρκία, σωστά"; Δεν πάω εκεί. Υπόσχομαι ότι είπα "Δεν θα πάω εκεί". Σκεφτόμουν λοιπόν το Μιλάνο. Μπαίνουμε σε διαπραγματεύσεις με την Αρμάνι για τα χρήματα, τη διάρκεια του συμβολαίου κλπ. και μετά λαμβάνω ένα μήνυμα από τον Μπράιαντ Ντάνστον.

Είχα ανησυχίες για την Τουρκία και για το πώς ήταν ο τρόπος ζωής και τα πάντα, έτσι έκανα στον Μπράιαντ πολλές ερωτήσεις για τον τρόπο ζωής στο γήπεδο, εκτός γηπέδου, πώς ένιωθε, πού ζούσε και μόλις με έπεισε ότι στο τέλος της ημέρας, είναι απλά καλή όπως κάθε άλλη πόλη εδώ, έχει να κάνει μόνο με την αντίληψη».