Skip to main content

Euroleague - Νικηφόρα εγκαίνια στο γυάλινο παρκέ του ΟΑΚΑ κόντρα στη Μπάγερν θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 2η αγωνιστική της Euroleague, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου με σκοπό να κάνει το 2Χ2, εγκαινιάοντας το γυάλινο παρκέ του ΟΑΚΑ με θετικό αποτέλεσμα. 

Ο κόουτς Αταμάν δε θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Αντετοκούνμπο ο οποίος αποθεραπεύεται από το κάταγμα που υπέστη στον αντίχειρα, με τον Έλληνα φόργουορντ να είναι ο μοναδικός απών από την πράσινη αποστολή. 

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα απολαύσουν για πρώτη φορά το αναεωμένο ΟΑΚΑ το οποίο θα διαθέτει γυάλινο παρκέ και πράσινα καθίσματα στο χρώμα του ΠΑΟ. Υπενθυμίζεται ότι η Μπάγερν προέρχεται από νίκη με τη Ρεάλ στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας φέρνοντας ένα αποτέλεσμα που πολλοί το θεώρησαν έκπληξη. 

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, Εφές και Φενέρμπαχτσε συγκρούονται στον τουρκικό... «εμφύλιο» της 2ης αγωνιστικής, ενώ η Βιλερμπάν φιλοξενεί τη Βίρτους Μπολόνια, με τις δυο ομάδες να έχουν στόχο να κάνουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση. 

Τέλος, η δεύτερη μέρα της 2ης αγωνιστικής κλείνει με την μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ Ρεάλ και Παρτιάν στη Μαδρίτη, όπου αμφότεροι οι αντίπαλοι θέλουν να καταγράψουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα στην Ευρώπη για φέτος. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης 10/10:

Αναντολού Εφές - Φενέρμπαχτσε (20:30, Novasports 5)

Βιλερμπάν - Βίρτους Μπολόνια (21:00, Novasports Start)

Παναθηναϊκός AKTOR - Μπάγερν (21:15, Novasports 4)

Ρεάλ - Παρτίζαν (21:45, Novasports 6)