Skip to main content

Αταμάν: Ο Λεσόρ ήταν ο MVP αλλά και ο Ερνανγκόμεθ ήταν πολύ καλός»

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2Χ2 στην φετινή Euroleague, επικρατώντας της Μπάγερν Μονάχου, στο πρώτο του ματς στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ, με τον Εργκίν Αταμάν, στις δηλώσεις του, να αναφέρεται στην νίκη της ομάδας του, αλλά να μην ξεχνά και τον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αναλυτικά:

"Πρώτα από όλα, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου για τον ποδοσφαιριστή μας που χάθηκε χθες το βράδυ. Πολύ νέος... Μια μεγάλη απώλεια για όλους μας και για όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Στο παιχνίδι, σήμερα αρχίσαμε το ματς ιδανικά με καλή άμυνα και μετά ελέγξαμε το παιχνίδι. Ειδικά στο πρώτο μέρος χρησιμοποιήσαμε όλους τους παίκτες, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, είχαμε καλή άμυνα, βρήκαμε πόντους στο τρανζίσιον. Για το πρώτο ματς της σεζόν, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες μου και από την ομάδα μου. Στην τρίτη περίοδο, η τρίτη περίοδο δεν επιτεθήκαμε καλά. Ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι για τις ομάδες που παίζουν ζώνη στην άμυνα. Στην τελευταία περίοδο βάλαμε τον Γκραντ και τον Μπράουν. Ο Ματίας ήταν ο MVP βάσει στατιστικών, αλλά και ο Ερνανγκόμεθ ήταν πολύ καλός σήμερα.

Για εμάς το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε και σήμερα το κάναμε απέναντι σε ένα καλό ρόστερ και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Μπάγερν".

Για το πότε η ομάδα θα είναι έτοιμη: "Οκ, σήμερα δεν ήμασταν έτοιμοι αλλά σκοράραμε 94 πόντους, δεν ξέρω πώς θα ανησυχήσουν οι άλλες ομάδες όταν θα είμαστε έτοιμοι πραγματικά έτοιμοι Μέρα με τη μέρα θα δούμε πού θα φτάσουμε".