Skip to main content

Πεναρόγια: «Ο Αστέρας βρήκε πρώτος από όλους τους αυτοματισμούς του»

Τα δεδομένα του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα ανέλυσε ο Χουάν Πεναρόγια, με τον προπονητή της Μπαρτσελόνα να στέκεται στους αυτοματισμούς της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου. 

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των μπλαουγκράνα:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη μοναδική αήττητη ομάδα που έχει απομείνει στη διοργάνωση, η οποία παίζει σπουδαίο μπάσκετ, πιο δυναμικό, με εξαιρετικούς παίκτες σε πολύ καλή κατάσταση όπως οι Νέντοβιτς, Κάλινιτς, Μπολομπόι, και ΜακΙντάιρ.

Το γήπεδο τους είναι πάντα ένα "καυτό" μέρος για παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίσαμε τα προηγούμενα, γνωρίζοντας τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουμε αλλά πάνω από όλα σκεφτόμαστε τα δικά μας πράγματα. Υπάρχει μια μαχητική ομάδα, με παίκτες σε πολύ καλή στιγμή. Παίζουν καλό μπάσκετ και μπορούν να είναι ευέλικτοι σε αμυντικές καταστάσεις, προσαρμοζόμενοι στους αντιπάλους τους.

Φαίνεται ότι έχουν βρει τους αυτοματισμούς στους οποίους θέλουν να επιμείνουν για όλη τη σεζόν και το έκαναν πριν από άλλες ομάδες. Είναι σαφές ότι η ώθηση που παίρνουν από τους οπαδούς τους είναι πολύ σημαντική, είναι σαν μια ώθηση ενέργειας που τους βοηθάει πολύ.

Το έχουμε στο "Παλαού Μπλαουγκράνα" και είμαι σίγουρος ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα το έχει. Σκεφτόμαστε να κάνουμε τα πράγματα καλά, να καθαρίσουμε το μυαλό μας από το παιχνίδι που μόλις παίξαμε και επικεντρωνόμαστε σε αυτά που πρέπει να κάνουμε καλά για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Βελιγράδι».