Skip to main content

«Φρανσίσκο και Σορτς στο πλάνο της Μπαρτσελόνα για τη θέση του Λαπροβίτολα»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, η Μπαρτσελόνα ψάχνει παίκτη προκειμένου εκείνος να αντικαταστήσει τον άτυχο Νίκολας Λαπροβίτολα ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού, με τους Καταλανούς να έχουν στο πλάνο τους τις δύσκολες περιπτώσεις των Φρανσίσκο και Σορτς των Ζαλγίρις και Παρί.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Mundo Deportivo οι Μπλαουγκράνα έχουν βάλει στο στόχαστρο τους δυο αθλητές καθώς μέχρι στιγμής έχουν πειστεί με την απόδοσή τους ότι θα μπορέσουν να βοηθήσουν για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ωστόσο το μεγάλο «αγκάθι» στις επιλογές της Μπαρτσελόνα είναι το οικονομικό σκέλος. Όπως είναι αυτονόητο οι Φρανσίσκο και Σορτς συνδέονται με συμβόλαιο με Ζαλγκίρις και Παρί αντίστοιχα, με την ισπανική ομάδα να πρέπει να βρει τη χρυσή τομή τόσο με τους μάνατζερ των αθλητών όσο και με τις ομάδες τους.

Ο Φρανσίσκο μέχρι στιγμής στην Ευρωλίγκα έχει 15 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 5.8 ασίστ κατά μέσον όρο σε 4 παιχνίδια, ενώ ο Σορτς με τις ίδιες συμμετοχές έχει 17.8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 7 ασίστ κατά μέσον όρο.