Skip to main content

Φαλ: "Θα πρέπει να ελέγξουμε το παιχνίδι με την Μπάγερν, ο Φουρνιέ θα είναι το "κλειδί" στο τέλος της σεζόν" (vid)

Ο Γάλλος γίγαντας του Ολυμπιακού μίλησε ενόψει της αναμέτρησης των Πειραιωτών απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου το βράδυ της Πέμπτης στην SAP Arena (26/10, 21:45) λέγοντας πως θα πρέπει η ομάδα να ελέγξει τη ροή του αγώνα για να πάρει τη νίκη, τ΄ονισε πως νιώθει ωραία με το σύστημα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ δήλωσε πως ο Εβάν Φουρνιέ θα είναι το "κλειδί" των "ερυθρόλευκων" στα κρίσιμα ματς της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μουστάφα Φαλ:

Για το πόσο σημαντικό θα είναι να περιοριστεί το επιθετικό transition της Μπάγερν: "Θα είναι σημαντικό. Ξέρουμε πως είναι πολύ καλοί στο επιθετικό τους transition, οπότε θα πρέπει να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση και μετά γρήγορες επιστροφές στην άμυνα".

Για την ήττα από την Εφές και τι πρέπει να αλλάξει στο επόμενο: "Με την Έφες, το τέταρτο δεκάλεπτό μας ήταν τραγικό και τους επιτρέψαμε να διεκδικήσουν τον αγώνα. Αυτή τη φορά θα πρέπει να ελέγξουμε το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος".

Για την επιστροφή του Μιλουτίνοβ: "Πάντα νιώθω άνετα με τον Νίκολα, αλλά θα πρέπει πρώτα να νιώσω άνετα με τον εαυτό μου. Τώρα αποκτάμε σταδιακά ρυθμό που είναι καλό για εμάς".

Για το πως είναι να αγωνίζεται με το στυλ του Γιώργου Μπαρτζώκα: "Νιώθω ωραία, φέτος θα είναι η τέταρτη χρονιά μου σε αυτό το σύστημα. Πάντα μου άρεσε να πασάρω και πλέον ξέρω τέλεια τον τρόπο παιχνιδιού μας και αισθάνομαι άνετα".

Για την χρήση του Εβάν Φουρνιέ: "Δεν ξέρω για τον αγώνα με την Μπάγερν, αλλά αυτό που γνωρίζω είναι πως θα είναι καθοριστικός για εμάς στη διάρκεια της χρονιάς. Θα πρέπει να βρει τον ρυθμό και τη φόρμα του, δεδομένου πως τα δύο τελευταία χρόνια δεν έπαιζε τόσο πολύ. Χρειάζεται να βρει τον ρυθμό του και ήδη βελτιώνεται σε κάθε παιχνίδι, οπότε στο τέλος της σεζόν θα είναι το "κλειδί" για εμάς".