Skip to main content

Ατζέντης Χαπ: «Προσπαθεί να πάρει ιταλικό διαβατήριο, στην πρώτη γραμμή Αρμάνι και Βίρτους»

Ο Αμερικανός σέντερ που αγωνίζεται στην Κρεμόνα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακού φαίνεται ότι έχει πολλούς... μνηστήρες που ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

Ο Ίθαν Χαπ άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην Ιταλία με τη φανέλα της Κρεμόνα, με τον ατζέντη του, Μάριο Σκότι να μιλάει σε ιταλικό Μέσο και να αποκαλύπτει το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων της χώρας.

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του στην «Provincia», o Μάριο Σκοτ υποστήριξε αρχικά πως: «Είναι ένας παίκτης που έχει αποδείξει ότι ανήκει ανάμεσα στους κορυφαίους του πρωταθλήματος. Έχει λάβει ήδη προσφορές στην Ευρώπη. Δουλεύουμε προκειμένου να λάβει διαβατήριο. Λόγω των συνθηκών είναι δύσκολο, αλλά εδώ είμαστε. Οι προπαππούδες του ήταν Σικελοί.

Θα είναι κάτι σπουδαία για την Εθνική ομάδα. Το στάτους τους θα αλλάξει στην αγορά αν συμβεί αυτό. Η Βίρουτς και η Αρμάνι Μιλάνο είναι ήδη στην πρώτη γραμμή».

Τη φετινή σεζόν ο Χαπ αγωνίστηκε σε 16 ματς του ιταλικού πρωταθλήματος μετρώντας 18 πόντους, 8.4 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ, ενώ αναδείχθηκε παίκτης του μήνα.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Φεβρουάριο είχε ακουστεί ότι η Αρμάνι καλοβλέπει την περίπτωσή του, την ώρα που ο Χαπ είχε υπογράψει με τον Ολυμπιακό για 1+1 χρόνια το περασμένο καλοκαίρι, με τις δύο πλευρές να διατηρούν το δικαίωμα να σπάσουν τη συμφωνία το φετινό καλοκαίρι.