Skip to main content

Ντιλέινι για Ολυμπιακό: «Υπάρχει ενδιαφέρον, ψέματα η πρόταση» (pics)

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι τοποθετήθηκε δημόσια για τις φήμες που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του και υποστήριξε ότι υπάρχει ενδιαφέρον, δεν έχει μιλήσει όμως με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Με την αγωνιστική δράση να έχει σταματήσει, πολλές είναι οι ομάδες που εξετάζουν από τώρα τις επιλογές τους για την επόμενη σεζόν.

Ανάμεσά τους φυσικά είναι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα θέλει να κάνει δικό του τον Αμερικανό γκαρντ της Μπαρτσελονα.

Ο ίδιος δέχτηκε... βροχή ερωτήσεων από χρήστες του Twitter, ενώ παράλληλα, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων».

Αρχικά λοιπόν, ο Ντιλέινι σχολίασε ένα δημοσίευμα της ισπανικής «As» που αναφέρει ότι οι Πειραιώτες του έχουν καταθέσει πρόταση συνεργασίας, λέγοντας πως:

«Ένα άρθρο εμφανίζεται για "ενδιαφέρον" και κάποιος δημιουργεί μια ολόκληρη ιστορία για μία ψεύτικη προσφορά και ένα σωρό άλλα πράγματα, που επινόησαν. Παρεμπιπτόντως, δεν έχω μιλήσει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα από πέρσι το καλοκαίρι. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ και βρείτε τα γεγονότα, πριν γράψετε μια ιστορία».

https://twitter.com/foe23/status/1249692211530342402

Στη συνέχεια πάντως, απάντησε σε ερώτηση για το αν ισχύει κάτι από το δημοσίευμα, με τον Αμερικανό να απαντα «Το ενδιαφέρον, τα υπόλοιπα είναι ψέματα».