Skip to main content

Ντε Κολό: «Να διακοπεί η σεζόν και να προετοιμαστούμε για την επόμενη»

Υπέρ της οριστικής διακοπής της φετινής σεζόν στην Euroleague, τάχθηκε με δηλώσεις του ο Νάντο Ντε Κολό.

«Είμαστε εκτός δράσης για ενάμιση μήνα και το βλέπω πολύ δύσκολο να παίξουμε ξανά. Για μένα, το καλύτερο θα ήταν να διακοπεί οριστικά τώρα η σεζόν και να προετοιμαστούμε για την επόμενη, διότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία όλων. Πρέπει να κοιτάξουμε τα θετικά μίας τέτοιας κατάστασεις κι αυτά έχουν να κάνουν με το γεγονός πως περνάμε περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές μας», δήλωσε στο «Radio Marca» ο Γάλλος γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, που στην συνέχεια αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Έχει πολλούς τίτλους, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θέλει να συνεχίσει να κερδίζει και ότι ποτέ δεν τα παρατάει. Κάποιες φορές τρελαίνεται και φωνάζει πολύ, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είναι για  το καλό της ομάδας».

Τέλος, αναφέρθηκε για την επιλογή του να αγωνιστεί με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε, λέγοντας χαρακτηριστικά:  

«Είχα δυο - τρεις πιλογές, αλλά το πιο σημαντικό για μένα ήταν να δω κάτι διαφορετικό στην Ευρώπη, πριν εν τέλει επιστρέψω στην Ισπανία. Όλοι ξέρουν πως όταν είναι να κλείσω την καριέρα μου, θέλω να το κάνω μαζί με την οικογένειά μου στην Ισπανία. Ήμουν πολύ τυχερός έως τώρα που δούλεψα με προπονητές όπως ο Γκρεγκ Πόποβιτς, ο Δημήτρης Ιτούδης και ο Ζέλιμιρ Ομπράνοβιτς».