Skip to main content

Μαλόουν και Ράσελ αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στο The Last Dance

Οι Καρλ Μαλόουν και Μπράιον Ράσελ αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στο The Last Dance , με τον σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ να εξηγεί τι συνέβη στις δύο περιπτώσεις.

Ο Τζέισον Χέιρ μίλησε στο Dan Patrick Show και αποκάλυψε ότι οι δύο αστέρες δεν θέλησαν να μιλήσουν στο ντοκιμαντέρ για την τελευταία σεζόν του Μάικλ Τζόρνταν στους Μπουλς.

«Ο Καρλ Μαλόουν αρνήθηκε να μιλήσει, αλλά δεν εξήγησε τον λόγο. Το έκανε μέσω τρίτου, ενώ τον προσεγγίσαμε αρκετές φορές. Βάλαμε τον Τζον Στόκτον να του μιλήσει επίσης, αλλά... τίποτα. Πίστεψέ με, εξαντλήσαμε κάθε δυνατό ενδεχόμενο. Ξεκινήσαμε τον Ιανουάριο του 2018 γι' αυτό το θέμα γιατί ξέραμε πόσο δύσκολο θα είναι όλο αυτό. Προσπαθούσα μέχρι τον προηγούμενο μήνα, μέχρι την τελευταία μέρα των γυρισμάτων. Κάναμε απόπειρα για το ενδεχόμενο να γίνει ένα γύρισμα μαζί με τον Τζον Στόκτον, μήπως νιώσει πιο άνετα έτσι, αλλά δεν πείστηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το ίδιο φυσικά έκανε και ο Μπράιον Ράσελ, ο αμυντικός των Τζαζ και... θύμα του Τζόρνταν στην τελευταία φάση, με τον Χέιρ να εξηγεί: «Αυτός είπε απλά ένα "όχι". Τίποτα παραπάνω. Ήξερε τι θα τον ρωτήσουμε, οπότε προφανώς δεν ήθελε να μπει σε αυτή τη διαδικασία».