Skip to main content

Λεμπρόν: «Οπωσδήποτε δεν παρατάμε τη σεζόν, θέλουμε να παίξουμε» (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μίλησε στο Uninterrupted και ανέφερε πως οι Λέικερς επιθυμούν την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, αν διασφαλιστεί η υγεία και την ασφάλεια όλων.

Ο «Βασιλιάς» επεσήμανε πως:  «Οπωσδήποτε δεν παρατάμε τη σεζόν. Όχι μόνο εγώ κι οι συμπαίκτες μου, ο οργανισμός των Λέικερς επίσης. Θέλουμε να παίξουμε. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που ξέρω προσωπικά πως θέλουν να αγωνιστούν, να συνεχίσουμε. Προφανώς όμως δεν θέλουμε να διακινδυνεύσουμε την υγεία των παικτών ή των οικογενειών τους και πάει λέγοντας. Είναι μία πανδημία για την οποία δεν έχουμε ιδέα. Δεν μπορούμε να την ελέγξουμε».

 Ο Τζέιμς επιβεβαίωσε όλα τα πρόσφατα ρεπορτάζ που έλεγαν πως το 2011 βρέθηκε πολύ κοντά στο να παίξει αμερικανικό football, λέγοντας ότι:  «Δεν είχα ιδέα τι θα γινόταν με το λοκ άουτ. Εγώ κι ο γυμναστής μου είχαμε πραγματικά ξεκινήσει προπόνηση για να γίνω παίκτης του football, με στόχο να είμαι έτοιμος τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο. Αρχίσαμε να προσθέτουμε κιλά στον πάγκο και τέτοιου είδους ασκήσεις ενδυνάμωσης».