Skip to main content

Euroleague: Φοβούνται οι παίκτες να επιστρέψουν στα παρκέ

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση του Τζόρντι Μπερτομέου προς τους παίκτες των ομάδων της Euroleague, μέσω τηλεδιάσκεψης, αναφορικά με το μέλλον της φετινής σεζόν, με την απόφαση να λαμβάνεται την Δευτέρα, ανάμεσα στις 11 ομάδες με εγγυημένο συμβόλαιο.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης και ο Κώστας Παπανικολάου και τον Παναθηναϊκό ο αρχηγός Νικ Καλάθης και ο Ίαν Βουγιούκας, με τον Μπερτομέου να ενημερώνει τους παίκτες των ομάδων για τα πλάνα της διοργάνωσης, σε περίπτωση που αποφασιστεί η επανεκκίνηση της, ξεκαθαρίζοντας τους πως θα γίνει ό, τι είναι δυνατόν για να διασφαλιστεί η υγεία τους.

Από την άλλη πλευρά, όμως, η πλειοψηφία των παικτών εμφανίστηκε διστακτική στο να επιστρέψει στα γήπεδα, με τους αθλητές να εκφράζουν τους φόβους τους, τόσο για τον κορονοϊό, καθώς κάθε χώρα έχει διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, όσο κυρίως για ενδεχόμενο τραυματισμό τους. Mην ξεχνάμε πως οι περισσότεροι βρίσκονται σε απραξία εδώ και 2 μήνες και καλούνται (σε ενδεχόμενο… restart) να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μετά από μία υποτυπώδη προετοιμασία. Να θυμίσουμε πως μία αντίστοιχη άποψη εξέφρασε και ο Σέιν Λάρκιν, με ανάρτηση του στο Instagram, το μεσημέρι του Σαββάτου (23/5).

 Έτσι, όλα τα φώτα στρέφονται, πλέον, στην Γ.Σ της Δευτέρας (25/5), όπου και θα αποφασιστεί το μέλλον της φετινής σεζόν.