Skip to main content

Πρόεδρος Παρτιζάν: « Πρέπει να μας δοθεί μία θέση στην ελίτ του μπάσκετ»

 Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Όστογια Μιγαΐλοβιτς, δήλωσε στην MaxBet πως περιμένει η Παρτιζάν να ανταμειφθεί και να πάρει μία θέση στην ελίτ του μπάσκετ, ενώ υπογράμμισε ότι όλοι είναι εν αναμονή της απόφασης της Δευτέρας (25/5) για το αν θα συνεχιστούν οι δύο διοργανώσεις που διεξάγονται υπό την αιγίδα της Euroleague

Ο κ. Μιγαΐλοβιτς ανέφερε χαρακτηριστικά ότι : «Η Δευτέρα είναι μία μεγάλη μέρα και περιμένω το μπάσκετ να νικήσει. Υπάρχει μία μεγάλη πρόκληση για το Συμβούλιο της Euroleague. Πιστεύω ότι κάποια αποτελέσματα πρέπει να τύχουν σεβασμού. Περιμένω να ανταμειφθεί η Παρτιζάν και να πάρει μία θέση στην ελίτ του μπάσκετ».

 
Για την συνέχιση ή μη της Αδριατικής λίγκας, επεσήμανε πως: «Όλα θα κριθούν από όσα θα γίνουν την Δευτέρα. Αν η Euroleague αποφασίσει οριστική διακοπή, θα δούμε αν έχει λογική να συνεχίσουμε την Αδριατική λίγκα. Αν υπάρχει ακύρωση της σεζόν, θα είναι αχρείαστο να ρισκάρουμε την υγεία των παικτών. Εξαρχής, θέλαμε τόσο το Eurocup όσο και η Euroleague να τελειώσουν στο παρκε».