Skip to main content

Μιλουτίνοφ: «Αγαπώ την Αθήνα, δεν θέλω να μιλήσω τώρα για το μέλλον»

Η Euroleague κατέβασε οριστικά τα… ρολά της, μετά την Γ.Σ της Δευτέρας (25/5) και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με δηλώσεις του στο «sportklub.rs», τόνισε πως θέλει να επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων, για να ξαναβρεί την φόρμα του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια, για ακόμα μία φορά, για την Ελλάδα, ενώ αρνήθηκε να αναφερθεί στο μέλλον του.

«Δεν σκέφτομαι τόσο τους αγώνες ή την διακοπή, αλλά το πως θα επιστρέψω στις προπονήσεις, επειδή έχω χάσει την φόρμα μου. Είχα και έναν τραυματισμό, οπότε το βασικό για μένα είναι να επιστρέψω στις προπονήσεις. Δεν σκέφτομαι από τώρα την επόμενη σεζόν», τόνισε ο «Μίλου», που στην συνέχεια αποθέωσε την Ελλάδα.

«Αγαπώ την Ελλάδα, θα μείνω εδώ για λίγο ακόμα. Θα προπονηθώ, θα δουλέψω και θα απολαύσω τον χρόνο μου. Αγαπώ την Αθήνα. Για μένα είναι η καλύτερη πόλη».

Όσον αφορά το μπασκετικό του μέλλον, ο Μιλουτίνοφ (που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας), προτίμησε να κρατήσει σιγή ιχθύος, λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Δεν θέλω να μιλήσω από τώρα για το μέλλον».