Skip to main content

ΤΣΣΚΑ Μ.: Μεταγραφικό… γκάλοπ ανάμεσα στους φίλους της ομάδας!

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και τυπικά για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά και το… λουκέτο της Euroleague, με το όνομα των Ρώσων να εμπλέκεται σε πλήθος μεταγραφικών σεναρίων.

Από την απόκτηση Μιλουτίνοφ στο… φλερτ με καλάθι και από την πρόταση σε Σλούκα στην ανανέωση των Τζέιμς και Χίλιαρντ, από όλα έχει ο μεταγραφικός… μπαξές για τους Μοσχοβίτες, που αποφάσισαν να το.. .διασκεδάσουν.

Έτσι, οι ιθύνοντες της «Αρκούδας» αποφάσισαν να ζητήσουν από τους φίλους της ομάδας να… ψηφίσουν για τα μεταγραφικά ζητήματα του συλλόγου, τονίζοντας, μάλιστα, πως όσοι μαντέψουν σωστά, θα κερδίσουν πλούσια δώρα!

Όσον αφορά τις υποθέσεις με… ελληνικό ενδιαφέρον, το 87,5% πιστεύει πως ο Σλούκας δεν θα φορέσει την φανέλα της ΤΣΣΚΑ, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στην περίπτωση του Καλάθη είναι 89,5%!

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψη του κόσμου για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, καθώς το 51,8% πιστεύει πως ο Σέρβος θα υπογράψει, μεν, συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ, όχι όμως τριετές, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί. Το 39,8% πιστεύει πως θα ισχύσει η αρχική τριετής συμφωνία, ενώ υπάρχει και ένα 8,4% που πιστεύει πως η συμφωνία θα χαλάσει οριστικά και ο Μιλουτίνοφ δεν θα γίνει κάτοικος Μόσχας.

Δείτε την ψηφοφορία και τα αποτελέσματα