Skip to main content

Κοκόσκοφ: «Συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα με την Φενέρ»

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ είναι ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε, με τον 48χρονο προπονητή, με δηλώσεις του στο «Sport Klub» να τονίζει πως η απόφαση του να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, ήταν πάρα πολύ εύκολη.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Η Φενέρμπαχτσε επικοινώνησε με τον ατζέντη μου πριν από μερικές ημέρες, όπου τότε έγινε η πρώτη επαφή, μιλήσαμε, αναπτύξαμε τις ιδέες μας και συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα», ήταν το πρώτο σχόλιο του Κοκόσκοφ, ενώ στην συνέχεια συμπλήρωσε:

«Η Φενέρμπαχτσε είναι ένας τεράστιος οργανισμός και ένας μεγάλος σύλλογος. Ξέρουμε ότι υπάρχουν φιλοδοξίες και ότι είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας, με υψηλούς στόχους. Έχω μία εξαιρετική σχέση με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τόσο προσωπική όσο και επαγγελματική, ενώ πριν από μερικά χρόνια με είχε φιλοξενήσει στην Κωνσταντινούπολη. Είδα τον οργανισμό της Φενέρ, πως ζούσε ο Ζέλικο στην πόλη, η οποία δεν είναι άγνωστη σε μένα, ενώ γνωρίζω αρκετούς ανθρώπους στον σύλλογο. Δεν ήταν ούτε περίπλοκη, ούτε και δύσκολη η απόφασή μου».

Ο νέος προπονητής της Φενέρ, μίλησε και για τον Μπόγκταν Μπογκντάνοβιτς, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Είναι φίλος μου και έχω την υποστήριξή του. Αυτή την στιγμή δουλεύω μαζί με τον Μπόγκνταν, ενώ ο Ζέλικο είναι ο μέντοράς μου στη ζωή και στην προπονητική. Και οι δύο έχουν αφήσει το σημάδι τους στην ομάδα και έφυγαν με τον πιο θετικό τρόπο. Και οι δύο ήταν πολύ θετικοί στην απόφασή μου».

Τέλος ο Κοκόσκοφ έκανε ξεχωριστή αναφορά και στην Εθνική Σερβίας, λέγοντας:

«Η εθνική ομάδα είναι ευχαρίστηση και συναίσθημα και τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει μέσα σε μία νύκτα. Θα δώσω όλη μου την ενέργεια και τον ενθουσιασμό μου. Αυτή την στιγμή, δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν προκριματικά, μετά το προολυμπιακό… Υπάρχουν πολλά πράγματα. Οι άνθρωποι της Φενέρ δεν έχουν τίποτα κατά της εθνικής ομάδας, ενώ και οι Τούρκοι παίκτες παίζουν κανονικά στη δική τους. Οπότε, τίποτα δεν έχει αλλάξει για μένα».