Skip to main content

Παπαθεοδώρου: «Ευκαιρία να αποδείξουμε την ποιότητα μας σαν ομάδα»

Η κληρωτίδα του BCL δεν φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην ΑΕΚ, όμως ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της Ένωσης στο Facebook, κρατά τα θετικά της κλήρωσης, λέγοντας  πως οι παίκτες του έχουν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους.

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα είμαστε και φέτος παρόντες σε μια τόσο καλή διοργάνωση όπως είναι το BCL που εξελίσσεται, βελτιώνεται και μεγαλώνει κάθε χρόνο. Αυτή η εξέλιξη της διοργάνωσης έχει προσθέσει πλέον πολύ καλές ομάδες, πολλά μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ" ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή της ΑΕΚ, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Φυσικά φέτος ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγαλύτερος, θα υπάρχουν πολλές ομάδες με υψηλούς στόχους και μία από αυτές θα πρέπει να είμαστε και εμείς. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και τη νέα χρονιά. Με αυτό το σκεπτικό θα δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα έχει μια γερή βάση και θα διεκδικεί τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια.

Ο όμιλος έχει πολύ καλές και παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Θα παίξουμε με ομάδες οι οποίες θα έχουν ποιότητα, έχουν πολύ κόσμο που τις ακολουθούν στα εντός έδρας παιχνίδια τους και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εμάς να αποδείξουμε την ποιότητά μας σαν ομάδα και τη νέα χρονιά".