Skip to main content

Ηρακλής: Προβάρουν τα κυανόλευκα οι Σταμάτης, Τσαϊρέλης και Σχίζας

Η νέα σεζόν θα βρει τον Ηρακλή να επιστρέφει και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συγκεκριμένα στο Basketball Champions League, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους, για την απαιτητική χρονιά που έρχεται.  

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος, ο άνθρωπος ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία του Γηραιού, βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη από το πρωί της Πέμπτης (16/7), για να αναλάβει την στελέχωση του ρόστερ της ομάδας, έχοντας ήδη έτοιμες τις πρώτες τρεις κινήσεις του.  Ο λόγος για τους Δημήτρη Σταμάτη και Μιχάλη Τσαϊρέλη, οι οποίοι αγωνίστηκαν στον Ήφαιστο Λήμνου, που αποχώρησε από Basket League, αλλά και τον Σταύρο Σχίζα, που τα δύο τελευταία χρόνια, φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ, με τους τρεις παίκτες να θεωρούνται «κλεισμένοι» από τους Θεσσαλονικείς.

Από εκεί και πέρα, από το υφιστάμενο ρόστερ της ομάδας, στα πλάνα του Ζιάγκου βρίσκεται και ο Καββαδάς, με τον Έλληνα σέντερ να βρίσκεται κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ηρακλή. Σε περίπτωση, πάντως, που κάτι… στραβώσει και υπάρξει διαφωνία ανάμεσα στον Καββαδά και την διοίκηση του «Γηραιού», η εναλλακτική λύση ακούει στο όνομα  Δημήτρης Κακλαμανάκης.