Skip to main content

Ολυμπιακός: Από τον Μάικλ Ντάγκλας στην λευκή πετσέτα (pics)

Ο Κώστας Σλούκας είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, από το απόγευμα της Παρασκευής (24/7), με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν την συμφωνία τους με τον Έλληνα γκαρντ, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μέχρι την στιγμή της ανακοίνωσης, όμως, οι Πειραιώτες φρόντισαν να… εκτοξεύσουν την αγωνία των φίλων τους στα ύψη, με σειρά τιτιβισμάτων!

Η αρχή έγινε νωρίς το μεσημέρι με τον… Μάικλ Ντάγκλας και τους «ερυθρόλευκους» να… καλησπερίζουν τους φίλους τους, προϊδεάζοντας τους για το τι θα ακολουθήσει.

Ακολούθησε  η παραδοσιακή… κλεψύδρα που αδειάζει, με τον χρόνο να περνάει και να φέρνει τον Κώστα Σλούκα όλο και πιο κοντά.

Στην συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» το έριξαν στο… τραγούδι. «I’ coming home» τραγούδησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός και κάτι αντίστοιχο θα τραγουδά, πλέον και ο Κώστας Σλούκας.

Μετά το τραγούδι, ήρθε και ο… κινηματογράφος, με το «He’s Back» του Σλούκα να ακούγεται, από την Κωνσταντινούπολη στον Πειραιά και την ΚΑΕ Ολυμπιακός να υποστηρίζει πως «η αληθινή αγάπη συνηθίζει να επιστρέφει».

Οι «ερυθρόλευκοι», την ώρα που ο κόσμος τους καθόταν σε… αναμμένα κάρβουνα, έδειχναν να έχουν όρεξη για αστεία. Δεν εξηγείται διαφορετικά το τιτίβισμα που ρωτούσε αν υπάρχουν… ανοικτά στοιχήματα για το ποιος θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα ανακοινώσουν.

Φυσικά, η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να ξεχάσει και όσους μιλούσαν για… διάλυση του τμήματος και… λευκές πετσέτες. Έτσι, τι καλύτερο από μία… λευκή πετσέτα, ως τελευταίο τιτίβισμα πριν την ανακοίνωση της επιστροφής Σλούκα.