Skip to main content

ΒΑΟΛ Χίου: Συμφώνησε με Μαλούκο

Μία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο ΒΑΟΛ Χίου, εν όψει της συμμετοχής του για δεύτερη διαδοχική σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αφού έκανε δικό του τον πολύπειρο Δημήτρη Μαλούκο!

Του Παναγιώτη Δρακόπουλου
 
Οι νησιώτες θέλουν να παρουσιαστούν ακόμη πιο δυνατοί και ανταγωνιστικοί τη νέα χρονιά, που θα τους βρει στον δυνατό 2ο Όμιλο της Γ' Εθνικής, απέναντι σε ιδιαίτερα ισχυρούς αντιπάλους, όπως ο Μίλωνας, η Δάφνη, ο Ίκαρος Καλλιθέας και το Πικέρμι, γι' αυτό και έθεσαν υψηλούς στόχους στο μεταγραφικό παζάρι, πετυχαίνοντας... διάνα με την πρώτη!
 
Και αυτό διότι ο Νο1 στόχος τους για την ισχυροποίηση της φροντ λάιν τους ήταν ο Δημήτρης Μαλούκος, με τους ιθύνοντες του ΒΑΟΛ να κάνουν... δυνατό «μπάσιμο» για την περίπτωση του 32χρονου μέχρι πρότινος σέντερ της Μεγαρίδας και εν τέλει να δίνουν τα χέρια! Μάλιστα, οι παράγοντες της χιώτικης ομάδας βρέθηκαν με τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του για την ολοκλήρωση του deal, όπερ και εγένετο!
 
Έτσι, ο ΒΑΟΛ Χίου πραγματοποίησε την καλύτερη -πιθανότατα- μεταγραφή στην ιστορία του, δυναμώνοντας σε μεγάλο βαθμό μέσα στη ρακέτα, με έναν ιδιαίτερα ποιοτικό ψηλό σε επίπεδο Εθνικών πρωταθλημάτων, ο οποίος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Μεγαρίδας (11,4π. και 10,6 ριμπ. κατά μ.ό.), με την οποία ένα χρόνο πριν πανηγύρισε την άνοδο στη Β' Εθνική, κάτι που έχει καταφέρει τόσο με την Πεντέλη, όσο και με τον Προμηθέα Χαλανδρίου.
  

Η σέλφι του Μαλούκου με τον εκπρόσωπό του μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής:

vaol xiou