Skip to main content

Τζάκσον: «Θα προσπαθήσω να φέρω και πάλι νίκες στον Παναθηναϊκό»

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (26/8) ο Πιερ Τζάκσον, με τον 29χρονο γκαρντ να περνά τις απαραίτητες εξετάσεις, καθώς και το τεστ για τον κορονοϊό, προτού  ξεκινήσει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Τζάκσον δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που θα αγωνιστεί με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

«Μεγάλο ταξίδι, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και περιμένω να ξεκινήσω με τη νέα μου ομάδα. Είναι η πρώτη φορά που επιστρέφω στην Ευρώπη ύστερα από την προηγούμενη θητεία μου στην Μακάμπι. Είμαι ενθουσιασμένος που θα επανασυνδεθώ με το ευρωπαϊκό μπάσκετ και που θα έχουμε τόσο παθιασμένους οπαδούς στο πλευρό μας. Ανυπομονώ να παίξω στον Παναθηναϊκό», υποστήριξε ο νέος «πράσινος» παίκτης, που στην  συνέχεια έφερε στην μνήμη του την προηγούμενη επίσκεψη του στο ΟΑΚΑ, ως αντίπαλος του «τριφυλλιού».

«Ένα από τα πρώτα μου παιχνίδια στην Ευρώπη ήταν εναντίον του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Και θυμάμαι πόσο παθιασμένος ήταν ο Ομπράντοβιτς που θα επέστρεφε. Θυμάμαι το γήπεδο ήταν γεμάτο. Έχουν μάθει να νικούν και αυτό θα προσπαθήσω να φέρω πάλι στην ομάδα».

Τέλος, ο Τζάκσον αποκάλυψε πως μίλησε με τους Μάικ Τζέιμς και Ντεσόν Τόμας, ενώ έκλεισε με μία ξεχωριστή αναφορά στον κόσμο του Παναθηναϊκού, λέγοντας:  «Απλά θέλω να τους πω ότι είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και θα παίξω μπροστά τους. United we stand!»