Skip to main content

Παπανικολόπουλος: «Η ατμόσφαιρα είναι καλή, τα παιδιά δουλεύουν σωστά» (vid)

Το Περιστέρι επικράτησε του Λαυρίου, σε φιλική αναμέτρηση στο κλειστό «Α. Παπανδρέου» και ο προπονητής της ομάδας της Δυτικής Όχθης, Νίκος Παπανικολόπουλος, εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.  

«Το βασικό είναι ότι έπειτα από έξι μήνες και όλα αυτά που συνέβησαν ξαναγυρίσαμε σε αγωνιστική δράση, γιατί στην προπόνηση έχουμε ήδη γυρίσει», ήταν το πρώτο σχόλιο του τεχνικού των «κυανοκιτρίνων», για να προσθέσει στην συνέχεια.

«Πρώτο φιλικό, πρώτη αγωνιστική δράση ύστερα από έξι μήνες. Προφανώς και υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Προφανώς και υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία πρέπει να κρατήσουμε. Στο τέλος μιας δύσκολης προπονητικής εβδομάδας όπως ήταν η προηγούμενη νομίζω ότι το φιλικό ήταν ότι έπρεπε για τα συμπεράσματα και πλέον μπαίνουμε στην επόμενη εβδομάδα, όπου έχουμε περισσότερα φιλικά και πιο πολύ δουλειά στην τακτική».

Όσον αφορά την εικόνα της ομάδας του, σε αυτό το πρώτο φιλικό παιχνίδι;  

«Όλοι αυτή την χρονική περίοδο είναι ευχαριστημένοι σε όλες τις ομάδες σε όλο τον κόσμο! Το βασικό είναι πως η ατμόσφαιρα είναι καλή, τα παιδιά δουλεύουν σωστά και για το αποτέλεσμα θα το δούμε...», τόνισε ο προπονητής του Περιστερίου.