Skip to main content

Η ΕΟΚ έδωσε το ΟΚ για να γυρίσουν Αναστόπουλος, Παφίλης, Μπήτης, Διαμαντής

Την άδεια στους Αναστόπουλο, Μπήτη, Παφίλη και Διαμαντή, να οριστούν σε αγώνες για την σεζόν 2020/21 δίνει η ΕΟΚ, καθώς η Ομοσπονδία, μέσω εγγράφου της στην ΟΔΚΕ, ενημέρωσε πως οι διαιτητές που έχουν συμπληρώσει τα 50 έτη ηλικίας, μπορούν να συνεχίζουν να σφυρίζουν και την επερχόμενη περίοδο, αρκεί να περάσουν αγωνιστικά και γραπτά τεστ.  

Η ΕΟΚ αποφάσισε να δώσει παράταση ενός χρόνου στους διαιτητές που, λόγω των ορίων ηλικίας, έπρεπε να… κρεμάσουν τις σφυρίχτρες τους, εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που διαμόρφωσε ο κορονοϊός.

Έτσι, μέσω του εγγράφου που γνωστοποίησε στην ΟΔΚΕ, η Ομοσπονδία ενημέρωσε πως ο σχετικός κανονισμός που αναγκάζει τους διαιτητές να αποσύρονται μόλις φτάσουν τα 50, δεν θα ισχύσει για φέτος. Έτσι, η… συνταξιοδότηση για τους Αναστόπουλο, Παφίλη, Μπήτη και Διαμαντή (είχαν συμπληρώσει το όριο ηλικίας), αναβάλλεται για ένα χρόνο, σε περίπτωση, φυσικά, που οι τέσσερις διαιτητές περάσουν με επιτυχία τα γραπτά και αγωνιστικά τεστ, τα οποία αναμένεται να διεξαχθούν σε περίπου 10 ημέρες.