Skip to main content

Euroleague: Οι απουσίες της Παρασκευής 9/10 (update)

Με την δεύτερη ημέρα συνεχίζεται η δεύτερη αγωνιστική της Euroleague, με όλα τα βλέμματα, φυσικά, να στρέφονται στο ΟΑΚΑ και στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Τα προβλήματα δεν λείπουν από τους Γιώργο Βόβορα και Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς οι προπονητέ των «αιώνιων» καλούνται να αντιμετωπίσουν τις απουσίες βασικών παικτών τους. Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Τζάκσον και Μποχωρίδη, ενώ οι Γουίλιαμς και Σαντ-Ρος έχουν μόνο μία προπόνηση στα πόδια τους. Όσον αφορά τον τεχνικό του Ολυμπιακού, δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ζαν Σαρλ, που δεν ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπώρησε.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια… νοσοκομείο θυμίζει η αναμέτρηση της Χίμκι με την Ζαλγκίρις, καθώς, ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά πέντε (!) παίκτες της ομάδας της Μόσχας έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό (Τίμα, Μίκι, Βορόνοβ, Μονρό, Μπαράσκοβ), ενώ και οι Σβεντ, Γιόβιτς, είναι τραυματίες και ο ΜακΚόλουμ στις ΗΠΑ. Και από την Ζαλγκίρις, όμως, δεν λείπουν τα προβλήματα, καθώς θετικός στον ιό έχει βρεθεί ο Λοβέρν, ενώ εκτός έχουν τεθεί και οι τραυματίες Γκαρίνο και Μπλάζεβιτς.

Με προβλήματα ταξίδεψε η Μπαρτσελόνα στην Αγία Πετρούπολη, για το παιχνίδι με την Ζενίτ, καθώς εκτός του προπονητή της, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που έμεινε στην Βαρκελώνη λόγω κορονοϊού, στα… πιτς βρίσκεται και ο τραυματίας Κούριτς. Και ο Τσάβι Πασκουάλ αντιμετωπίζει προβλήματα, όμως, καθώς θετικοί στον κορονοϊό έχουν βρεθεί οι Χόλινς και Πούσκοβ.

Με ελλείψεις θα αγωνιστεί και η Αρμάνι Μιλάνο, απέναντι στην Βιλερμπάν, καθώς από τους Ιταλούς θα λείψουν οι τραυματίες Μίτσοβ και Πάντερ, που θα μείνουν εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Τέλος, ο Ζόραν Ντράγκιτς είναι ερωτηματικό για την Μπασκόνια, ενόψει της επίσκεψης των Βάσκων στο Βελιγράδι, για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα., ενώ από πλευράς Σέρβων είναι αμφίβολος ο Εμάνουελ Τέρι, που έχει αναρρώσει από τον κορονοϊό.