Skip to main content

Euroleague: Οι απουσίες της Παρασκευής (16/10)

Ολοκληρώνεται η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, με την διεξαγωγή των τελευταίων πέντε αναμετρήσεων της 4ης αγωνιστικής, με τα πράγματα, για τις ομάδες, να είναι λίγο καλύτερα, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Τα χαμόγελα επιστρέφουν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς οι Ρώσοι ανακοίνωσαν πως επιστρέφει στις υποχρεώσεις της ομάδας ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Πιθανότητες συμμετοχής στο παιχνίδι με την Άλμπα (20:00) έχει και ο  Γιάνις Στρέλνιεκς, αντίθετα, εκτός παραμένει ο Αντόνοβ.

Δύο ερωτηματικά έχει η Φενέρμπαχτσε, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης της απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου (20:45),  καθώς εξαιρετικά αμφίβολη φαντάζει η συμμετοχή των Μαχμούτογλου και Ντουβερίουγλου,  ενώ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μακάμπι (21:00), οι Ισραηλινοί θα παραταχθούν με τις… κλασσικές απουσίες των Κάσπι, Ζουσμαν και Ντι Μπαρτολομέο.

Αντίθετα, σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει η Αρμάνι Μιλάνο, ενόψει της αναμέτρησης με την Ρεάλ (21:45), καθώς εκτός παραμένουν οι Πάντερ και Μίτσοβ, ενώ ο Χάινς ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, την ώρα που από την «Βασίλισσα» απουσιάζει ο Ρέγες.

Τέλος, η μοναδική ομάδα που συνεχίζει να θυμίζει… νοσοκομείο, παραμένει η Χίμκι, που ενόψει της επίσκεψης της στην Βιτόρια, απέναντι στην Μπασκόνια (22:00), στερείται των υπηρεσιών των Σβεντ, Τίμα, Καράσεβ, Μονρό, Βορόνοβ, Γιόβιτς, Μπερτάνς και Μίκι.