Skip to main content

Euroleague: Οι απουσίες των αγώνων της Πέμπτης (22/10)

Η 5η αγωνιστική της Euroleague ανοίγει την αυλαία της, με την διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων, καθώς ο κορονοϊός προκάλεσε την αναβολή του αγώνα της Ζενίτ με την Αρμάνι Μιλάνο και της Άλμπα Βερολίνου με την Μπασκόνια. Και στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια, όμως, δεν λείπουν οι απουσίες, είτε λόγω του ιού, είτε λόγω τραυματισμών.

Η αυλαία χρονικά ανοίγει στο Κάουνας (20:00), με την αήττητη Ζαλγκίρις να υποδέχεται την Βαλένθια. Οι Λιθουανοί θα στερηθούν για ακόμα ένα παιχνίδι των υπηρεσιών του τραυματία Γκαρίνο, ενώ και οι Ισπανοί δεν θα κατέβουν πλήρεις, καθώς λείπει ο επίσης τραυματίας Σάστρε.

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός κοντράρεται απέναντι στην Φενέρμπαχτσε (21:00). Σημαντικό πρόβλημα για τους «πράσινους» αποτελεί η απουσία του αρχηγού της ομάδας, Ιωάννη Παπαπέτρου, που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στα πλευρά, από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Σάικς και Μποχωρίδη. Όσον αφορά τους Τούρκους, επέστρεψε ο Βέστερμαν, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μαχμούτογλου και Ντουβερίογλου.

Τέλος, στην αναμέτρηση που κλείνει χρονικά την πρώτη ημέρα της 5ης αγωνιστικής, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:45).  Επιστρέφει ο Τέρι για τους Σέρβους,  ενώ από πλευράς Ρώσων, θα λείψει ο Λοπάτιν, ενώ αμφίβολοι είναι οι Αντόνοβ  και Στρέλνιεκς, λόγω κορονοϊού.