Skip to main content

Euroleague: Οι απουσίες των αγώνων της Πέμπτης (29/10)

Με τέσσερα παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της πρώτης ημέρας της 6ης αγωνιστικής της Euroleague, καθώς η αναμέτρηση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με τον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε, λόγω κρούσματος κορονοϊού στις τάξεις των «πράσινων.

Βιλερμπάν – Ζαλγκίρις: (19:00)

Επιστροφή στην δράση για την Βιλερμπάν, καθώς οι Γάλλοι δείχνουν να ξεπερνούν σιγά – σιγά τον εφιάλτη του κορονοϊού (είχαν 11 κρούσματα!), ανακοινώνοντας πως θα παραταχθούν με τουλάχιστον οκτώ παίκτες απέναντι στην Ζαλγκίρις, η οποία μετρά ως μοναδική απουσία, αυτή του τραυματία Γκαρίνο.

ΤΣΣΚΑ Μ. – Βαλένθια (19:00)

Ο Αντρέι Λοπάτιν παραμένει για ακόμα ένα παιχνίδι εκτός για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, ενώ στην αποστολή των Ρώσων βρίσκεται ο Γιάνις Στρέλνιεκς. Όσον αφορά τον προπονητή της Βαλένθια, Χάουμε Πονσαρνάου, συνεχίζει να μην υπολογίζει τον Σάστρε.

Μακάμπι – Φενέρμπαχτσε (21:05)

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί σε ακόμα ένα παιχνίδι η Μακάμπι, καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλοςς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ζούμαν, ΝτιΜπαρτολομέο και Κάσπι. Όσον αφορά την τουρκική ομάδα, επέστρεψαν οι Μαχμούτογλου και Ντουβερίογλου, όμως εκτός έχει τεθεί ο τραυματίας Μπαρτέλ.

Ρεάλ Μ. – Μπάγερν (22:00)

Χωρίς τρεις παίκτες θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, καθώς εκτός παραμένουν οι Κοζέρ, Ντέκ και Κάρολ. Αντίθετα, οι Γερμανοί θα παραταχθούν πλήρεις