Skip to main content

Euroleague: Οι απουσίες των αγώνων της Παρασκευής (30/10)

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της έκτης αγωνιστικής της Euroleague, με τις απουσίες να μην λείπουν από τα ρόστερ των ομάδων.

Χίμκι – Ερυθρός Αστέρας (19:00)

Ίσως για πρώτη φορά την φετινή σεζόν, η Χίμκι θυμίζει πλήρης ομάδα, καθώς ο Ρίμας Κουρτινάιτις καλείται να διαχειριστεί την απουσία μόλις δύο παικτών του, των τραυματιών Γιόβιτς και Μοζγκόφ, καθώς έχουν επιστρέψει κανονικά όσοι ταλαιπωρήθηκαν από τον κορονοϊό.  Όσον αφορά τον Ερυθρό Αστέρα, θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα στην Μόσχα.

Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές (21:00)

Με όλα τα όπλα στην διάθεση του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αναντολού Εφές, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Ευχάριστα, όμως, είναι τα νέα και για τον Εργκίν Αταμάν, καθώς ο προπονητής των Τούρκων υπολογίζει, τόσο στους Σίμον και Πλάις, όσο και στον Λάρκιν. Έτσι, μοναδική απουσία είναι αυτή του Σανλί.

Μπασκόνια – Μπαρτσελόνα (21:30)

Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί και η Μπασκόνια στον «εμφύλιο» απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ενώ και οι Καταλανοί θα έχουν μοναδική απουσία αυτή του Κλαβέρ, καθώς επιστρέφει ο Μίροτιτς.