Skip to main content

Euroleague: Οι απουσίες των αγώνων της Παρασκευής (6/11)

Με πέντε παιχνίδια ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική της Euroleague, με την Αρμάνι Μιλάνο να αντιμετωπίζει τα σημαντικότερα προβλήματα απουσιών.

Φενέρμπαχτσε – Χίμκι (19:45)

Μία απουσία αντιμετωπίζει η Φενέρ, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με την Χίμκι, καθώς ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Μπαρτέλ.

Όσον αφορά την Χίμκι, ο Ρϊμας Κουρτινάιτιτς δεν θα έχει στην διάθεση του τον Γιόβιτς, ενώ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Μόνια.

Ζαλγκίρις – Ρεάλ Μαδρίτης (20:00)

Γκαρίνο για Γιοκουμπάιτις θα είναι οι δύο απουσίες της Ζαλγκίρις, ενόψει του αγώνα με την Ρεάλ, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του στον μηνίσκο και τον δεύτερο να είναι θετικός σε κορονοϊό.

Από την πλευρά της «Βασίλισσας», για ακόμα ένα ματς θα λείψει ο επίσης θετικός σε κορονοϊό, Κοζέρ, ενώ το ματς του Κάουνας θα χάσει και ο Ντεκ.

Μπάγερν Μ. – Ερυθρός Αστέρας (21:30)

Ό Ραντόσεβιτς  της Μπάγερν Μονάχου είναι το μοναδικό… ερωτηματικό της αποψινής αναμέτρησης, καθώς αμφότερες οι ομάδες δεν αντιμετωπίζουν κάποιο άλλο πρόβλημα.

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μ. (21:30)

Με δύο απουσίες λόγω κορονοϊού θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, με τους «πράσινους», όμως, να μην έχουν κάνει γνωστά τα ονόματα των δύο «θετικών» παικτών.

Αντίθετα, η ΤΣΣΚΑ θα παραταχθεί για πρώτη φορά (σχεδόν) πλήρης, καθώς μοναδική απουσία είναι αυτή του Λοπάτιν.

Βαλένθια – Αρμάνι Μιλάνο (22:00)

Δύο απουσίες και ένα ερωτηματικό για την Βαλένθια, καθώς εκτός έχουν τεθεί οι τραυματίες Σάστρε και Μαρίνκοβιτς, ενώ αμφίβολος είναι ο Σαν Εμετέριο.

Πολλά τα προβλήματα και για την Αρμάνι, καθώς στα… πιτς παραμένουν οι Ντιλέινι, Πάντερ και Μορασίνι. Αντίθετα, επιστρέφει ο Μίτσοβ.