Skip to main content

Euroleague: Οι απουσίες της Πέμπτης 12/11 (upd)

Όγδοη «στροφή» για την Euroleague, καθώς απόψε διεξάγονται τα παιχνίδια της πρώτης ημέρας, με τις ομάδες να αντιμετωπίζουν, άλλες λίγα και άλλες περισσότερα προβλήματα, λόγω τραυματισμών αλλά και κορονοϊού.

TΣΣΚΑ Μόσχας - Μπασκόνια 19:00

Χωρίς τον Γιάνις Στρέλνιεκς θα παραταχθούν οι Μοσχοβίτες, καθώς ο Λετονός γκαρντ υπέστη θλάση στο παιχνίδι της VTB League απέναντι στην Χίμκι, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Μάικ Τζέιμς! Εκτός απο Αντίθετα, οι Βάσκοι ταξίδεψαν στην Ρωσία χωρίς απουσίες.

Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου 21:00

Ο Ολυμπιακός θέλει να «χτίσει» νέο νικηφόρο σερί, μετά την επικράτηση της περασμένης εβδομάδας στην Αγία Πετρούπολη, απέναντι στην Ζενίτ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, πάντως, δεν θα έχει στην διάθεση του τον Άαρον Χάρισον, μετά τον τραυματισμό του Αμερικανού κόντρα στους Ρώσους. Από την πλευρά τους οι Γερμανοί μπορούν να υπολογίζουν και πάλι στον Τίμαν.

Μακάμπι Τ.Α - Ζαλγκίρις Κάουνας 21:05

Για ακόμα μία εβδομάδα χωρίς τους Ζούσμαν και ΝτιΜπαρτολομέο θα αγωνιστούν οι Ισραηλινοί, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του τραυματία Χάντερ αλλά και του Μπέντερ, ενώ ίσως πάρει χρόνο ο Κάσπι, που έχει επιστρέψει στις προπονήσεις. Όσον αφορά την Ζαλγκίρις, θα απουσιάσει ο τραυματίας Γκαρίνο αλλά και ο Γιοκουμπάιτις, καθώς δεν έχουν περάσει 14 ημέρες από τότε που διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Μπαρτσελόνα - Φενέρμπαχτσε 22:00

Εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Κλαβέρ για την Μπαρτσελόνα, ενώ από πλευράς Τούρκων θα απουσιάσει ο τραυματίας Ντε Κολό.