Skip to main content

Euroleague: Δύσκολο έργο για τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Εφές

Με τέσσερα παιχνίδια (καθώς η αναμέτρηση της Χίμκι με την Αρμάνι έχει αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού), ολοκληρώνεται η 8η αγωνιστική της Euroleague και το ελληνικό ενδιαφέρον, φυσικά, εστιάζεται στο ΟΑΚΑ, εκεί που ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αναντολού Εφές.

Το έργο των «πράσινων» είναι de facto δύσκολο απέναντι στην τουρκική ομάδα και θα γίνει ακόμα δυσκολότερο αν ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεν καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τεθεί εκτός πλάνων του Γιώργου Βόβορα. Αντίθετα, ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα έχει στην διάθεση του το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Σέλβιν Μακ. Από πλευράς Τούρκων, ο Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντάνστον και Σερτάκ, σε αντίθεση με τον Λάρκιν που αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της ημέρας ξεκινά στο Βελιγράδι, με τον Ερυθρό Αστέρα να φιλοξενεί την «Βασίλισσα» Ρεάλ Μαδρίτης. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι της Μπάγερν με την Βαλένθια, ενώ στην Γαλλία, η Βιλερμπάν υποδέχεται την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.  

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Ερυθρός Αστέρας - Ρεάλ (20:00)

Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές (21:00)

Μπάγερν - Βαλένθια (21:30)

Βιλερμπάν - Ζενίτ (21:45)