Skip to main content

Euroleague: Οι διαιτητές των αιώνιων την διαβολοβδομάδα

Διπλή αγωνιστική δράση την εβδομάδα που μας έρχεται, καθώς διεξάγεται η 9η και η 10η αγωνιστική της Euroleague, με την διοργανώτρια αρχή να δίνει στην δημοσιότητα τους διαιτητές των αγώνων του Ολυμπιακού (με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν) και Παναθηναϊκού (με Βαλένθια και Μπασκόνια).

Την αρχή κάνει ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Τρίτης (17/11, 22:00), που δοκιμάζεται στην Ισπανία απέναντι στην Βαλένθια, με την αναμέτρηση να σφυρίζουν οι Μπόρις Ρίζικ, Φερνάντο Ρότσα και Ρόμπερτ Βικλίκι.

Μία ημέρα αργότερα, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα (18/11, 22:00), με το ματς του «Παλάου» να διευθύνουν οι Ρόμπερτ Λότερμοζερ, Καρμέλο Πατέρνικο και Τόμαζ Τραβίσκι.

Την Πέμπτη πέφτει εκ νέου στην μάχη ο Παναθηναϊκός, που ταξιδεύει στην Βιτόρια για το παιχνίδι με την Μπασκόνια (19/11, 21:30), με το ματς να σφυρίζουν οι Όλεγκ Λάτισεβς, Πιότρ Παστούσιακ και Τόμισλαβ Χορντόφ.

Τέλος, την Παρασκευή ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Βιλερμπάν, με το ματς του Αστρομπάλ (20/11, 21:45) να σφυρίζουν οι Σάσα Πουκλ, Εμίν Μογκούλκοτς και Γιόσιπ Ραντοΐκοβιτς.