Skip to main content

EuroLeague: Οι απουσίες της Τρίτης (17/11)

Με πέντε παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της  7ης αγωνιστικής της Euroleague, με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να είναι αμφίβολος για τους "πράσινους" ενόψει Βαλένθια.

Αναλυτικά:

19:00 Ζενίτ-Χίμκι

Στον "Ρωσικό" εμφύλιο της Τρίτης (17/11), για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες αφού άπαντες ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους προκάλεσε ο κορονοϊός, ενώ για την Χίμκι εκτός έμεινε ο Γιόβιτς, αλλά και ο Μπούκερ.

19:30 Εφές-Μπάγερν Μονάχου

Η Εφές θα παίξει δίχως Ντάνστον, ενώ οι Λάρκιν και Μπομπουά  είναι αμφίβολοι, για την Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε ο Αμερικανός γκαρντ Μπόλντγουϊν.

20:00 Ζαλγκίρις-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η Ζαλγκίρις θα έχει στην διάθεση της μετά από δύο εβδομάδες τον  Ρόκας Γιοκουμπάιτις, που είχε μείνει εκτός  λόγω κορονοϊού, ενός μονίμος εκτός από την αρχή της σεζόν παραμένει ο Αργεντίνος γκαρντ/φόργουορντ Πατρίσιο Γκαρίνο. Από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αμφίβολος είναι ο Μάικ Τζέιμς, μετά την "τιμωρία" που δέχθηκε στην προηγούμενη αγωνιστκή, ο οποίος μπήκε στο αεροπλάνο για το Κάουνας, ενώ εξτός θα είναι οι Στρέλνιεκς και Φόιχτμαν.

21:30 Μπασκόνια-Φενέρμπαχτσε

Εκτός για τουλάχιστον 3 εβδομάδες ακόμη θα μείνει ο Νάντο ντε Κολό, με την Μπασκόνια να μην έχει ιδιαίτερα προβλήματα.

22:00 Βαλένθια-Παναθηναικός

Εκτός δράσης παραμένει από την πρώτη αγωνιστική ο Ισπανός γκαρντ Σάστρε, αλλά και ο Σέρβος γκαρντ Βάνια Μαρίνκοβιτς, ενώ θεωρείται ότι είναι  αμφίβολος και ο βασικός πλέι-μέικερ Βαν Ρόσομ, με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να είναι αμφίβολος για τον Παναθηναικό.