Skip to main content

Εuroleague: Μάχη στη Μαδρίτη

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική της Euroleague, με τον αγώνα ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να ξεχωρίζει.

Οι Μαδριλένοι υποδέχονται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου και θέλουν να πετύχουν την τέταρτη διαδοχική τους νίκη για να ανεβούν στο 5-4. Αντίστοιχα η ομάδα του Ισραήλ προέρχεται από νίκη επί της Ζαλγκίρις και βρίσκεται στο 3-5.

Στην δεύτερη χρονικά αναμέτρηση της ημέρας, η Άλμπα Βερολίνου (1-5) φιλοξενεί τη Βιλερμπάν (1-5), με τις δύο ομάδες να μην βρίσκονται σε καλό «φεγγάρι».

Η 9η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώνεται με τον αγώνα ανάμεσα στην Αρμάνι Μιλάνο (3-2) και τον Ερυθρό Αστέρα (3-5). Η ιταλική ομάδα έδωσε τον τελευταίο της αγώνα στις 6/11 κόντρα στη Βαλένθια και γνώρισε την ήττα (86-81), ενώ οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην 8η αγωνιστική (67-73).

Να θυμίσουμε πως έχει αναβληθεί το προγραμματισμένο για σήμερα παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις των ερυθρόλευκων.

Το πρόγραμμα της ημέρας (18/11)

Ρεάλ Μαδρίτης - Μακάμπι Τελ Αβίβ 19:30

Άλμπα Βερολίνου - Βιλερμπάν 21:00

Αρμάνι Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας 21:45