Skip to main content

Euroleague: Οι απουσίες της Τετάρτης (18/11)

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται η δεύτερη ημέρα της ένατης αγωνιστικής της Euroleague, με τα προβλήματα απουσιών να μην λείπουν από τις ομάδες.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Τ.Α (19:30)

Το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει στην Μαδρίτη, με την Ρεάλ να υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Από πλευράς Καστιγιάνων αμφίβολος θεωρείται ο Τζέφρι Τέιλορ, ενώ για την Μακάμπι, εκτός παραμένουν οι Ζούσμαν, ΝτιΜπαρτολομέο, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Χάντερ και Κάσπι.

Άλμπα Β. – Βιλερμπάν (21:00)

Με δύο απουσίες υποδέχεται η Άλμπα Βερολίνου την Βιλερμπάν, καθώς οι Γερμανοί δεν μπορούν να υπολογίζουν στους τραυματίες Σίγα και Ολίντε. Αντίθετα, επιστρέφει ο Νίκιτς.  Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Γάλλοι, καθώς εκτός παραμένει ο Χάουαρντ όπως και ο Νόρις Κόουλ. Αντίθετα, επέστρεψε ο Νουά.

Αρμάνι Μ. – Ερυθρός Αστέρας (21:45)

Ευχάριστα τα νέα για τον Έτορε Μεσίνα, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, καθώς μετά τους Μίτσοβ και Πάντερ, ο προπονητής της Αρμάνι μπορεί να υπολογίζει, μετά από απουσία ενός μήνα και στον Μάλκολμ Ντιλέινι. Αντίθετα, εκτός έχει τεθεί ο τραυματίας Ντατόμε. Χωρίς προβλήματα θα αγωνιστούν οι Σέρβοι, καθώς έχει επιστρέψει ο Ο’ Μπράιαντ.