Skip to main content

Τρινκιέρι: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια τακτική ομάδα με μεγάλο μέγεθος»

Στο… μέγεθος των παικτών του Παναθηναϊκού, αλλά και στην επιθετική ικανότητα των πράσινων, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Αντρέα Τρινκιέρι, ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (27/11), με τον Ιταλό προπονητή να περιμένει την αντίδραση του τριφυλλιού, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα της διαβολοβδομάδας.

«Ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα στο τελευταίο του παιχνίδι στην Euroleague, κάτι το οποίο δεν είναι προς συμφέρον μας. Και αυτό γιατί το αποτέλεσμα αυτό πλήγωσε τον εγωισμό τους. Πρόκειται για μία ομάδα που έχει κερδίσει την Euroleague αρκετές φορές και γνωρίζουν τι χρειάζεται για να ανταπεξέλθει σε αυτό το επίπεδο.», υποστηρίζει ο προπονητής της Μπάγερν, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των Βαυαρών, για να προσθέσει:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς πρόκειται για μία ψηλή ομάδα, κυρίως στις θέσεις «1» και «3», συν τον Παπαγιάννη, ο οποίος, ενώ είναι πολύ ψηλός, μόνο αργό δεν μπορείς να τον πεις. Σε συνδυασμό με το μέγεθος της ομάδας, υπάρχουν παίκτες όπως ο Παπαπέτρου, ο Σαντ Ρος, ο Νέντοβιτς, οι οποίοι  θα αναγκάσουν την άμυνα μας σε πολύ δουλειά. Ο Παναθηναϊκός είναι επίσης μία αρκετά τακτική ομάδα, πρεσάρουν πολύ, παίζουν ζώνη, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι στην επίθεση. Είχαμε τραυματισμούς αυτή την εβδομάδα και έπρεπε να βρούμε άλλες λύσεις στις προπονήσεις,  ενώ παράλληλα θα έπρεπε να παραμείνουμε φρέσκοι για να μην χάσουμε τον ρυθμό μας. Περνάμε δύσκολη περίοδο, αλλά πρέπει να το αποδεχτούμε».