Skip to main content

Euroleague: Οι απουσίες της Πέμπτης (26/11)

Με έξι παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Euroleague, με τα προβλήματα στις ομάδες να είναι σε άλλες λιγότερα και σε άλλες, όπως ο Ολυμπιακός και η Εφές, πολύ περισσότερα.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης (19:00)

Βόιτμαν και Στρέλνιεκς είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Ιτούδης ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ εκτός έχει τεθεί ο Λοπάτιν, λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ρωσίας. Όσον αφορά τους Καστιγιάνους, το ματς της Μόσχας θα είναι το πρώτο χωρίς τον Φακούντο Καμπάτσο, που θα συνεχίσει στο ΝΒΑ με τους Νάγκετς. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Ρούντι Φερνάντεθ, ενώ για ακόμα ένα ματς θα απουσιάσει ο Τέιλορ.

Ερυθρός Αστέρας - Αναντολού Εφές (20:00)

Οι Σίμανιτς και Ραντάνοβ δεν υπολογίζονται, λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Σερβίας, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης. Αντίθετα, κανονικά θα αγωνιστεί ο Σιμόνοβιτς, ενώ και ο Χολ λογικά θα… σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί.  Πολλά τα προβλήματα για την Εφές, που ταξίδεψε στο Βελιγράδι χωρίς τους Ντάνστον. Μίτσιτς, Σανλί, Πλάις και Μπομπουά!

Ζάλγκιρις Κάουνας - Ζενίτ (20:00)

Η απουσία του Γκαρίνο συνεχίζει να… πονοκεφαλιάζει τους Λιθουανούς, καθώς ο Αργεντινός παίκτης της Ζαλγκίρις παραμένει στα… πιτς. Αντίθετα οι Ρώσοι θα παραταχθούν πλήρεις.

Άλμπα Βερολίνου - Χίμκι (21:00)

Η απουσία του Μάρκους Έρικσον είναι αυτή που προβληματίζει τον Αϊτο Γκαρσία Ρενέσες, καθώς ο πρώτος σκόρερ της Άλμπα θα μείνει εκτός για τις επόμενες εβδομάδες. Στα… πιτς παραμένει και ο Ολίντε, ενώ για την Χίμκι, αμφίβολοι είναι οι Μπούκερ και Γιόβιτς.

Ολυμπιακός - Μπασκόνια (21:00)

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι απέναντι στην Μπασκόνια. Συγκεκριμένα, εκτός δράσης έχουν τεθεί τέσσερις παίκτες, που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα τους, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, όμως, να κάνει γνωστό πως πρόκειται κυρίως για παίκτες της front line, ενώ εκτός παραμένει και ο τραυματίας Χάρισον.

Αντίθετα, η Μπασκόνια, εκτός της κόπωσης (καθώς αγωνίστηκε και την Δευτέρα, απέναντι στην Ζενίτ, ε εξ αναβολής αναμέτρηση), δεν αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού.

Μακάμπι - Αρμάνι Μιλάνο (21:05)

Χωρίς τον τιμωρημένο Κοέν θα παραταχθεί η Μακάμπι απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Κάσπι, ο οποίος επέστρεψε στην δράση μετά από απουσία ενός χρόνου λόγω τραυματισμού.  Αντίθετα, οι Ιταλοί αναμένεται να παραταχθούν χωρίς προβλήματα, καθώς επέστρεψε ο τραυματίας Ντατόμε.