Skip to main content

Euroleague: Οι απουσίες της Παρασκευής (27/11)

Με την διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Euroleague, με τα προβλήματα απουσιών να μην λείπουν από τις ομάδες.

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μ.(21:00)

Χωρίς τον Μάρκους Φόστερ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, μετά το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη ο παίκτης του τριφυλλιού, στον αριστερό του αστράγαλο. Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Βαυαροί, καθώς εκτός μάχης παραμένει ο τραυματία Ντζέντοβιτς.

Βιλερμπάν – Μπαρτσελόνα (21:45)

Χωρίς τους Νουά, Χάουαρντ και Λομάζ θα παραταχθούν οι Γάλλοι, ενώ αμφίβολος είναι ο Νόρις Κόουλ, ενώ από πλευράς Μπαρτσελόνα θα λείψει ο Βίκτορ Κλαβέρ.

Φενέρμπαχτσε – Βαλένθια (19:45)

Με τρεις απουσίες θα παραταχθεί η Φενέρμπαχτσε απέναντι στην Βαλένθια. Εκτός παραμένει ο τραυματίας Νάντο Ντε Κολό, ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο αντικαταστάτης του, Άλεξ Πέρεζ, ο οποίος τραυματίστηκε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας του. Από την αποψινή αναμέτρηση θα λείψει και ο Μελίχ Μαχμούτογλου, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Τουρκίας.

Σημαντική απουσία για την Βαλένθια είναι και αυτή του Λουί Λαμπεϊρί, ο οποίος υπέστηδιάστρεμμα στο δεξί του πόδι, ενώ εκτός παραμένει ο Μαρίνκοβιτς και ο Σάστρε.