Skip to main content

Euroleague: Οι απουσίες της Παρασκευής (4/12)

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική της Euroleague, με την Αναντολού Εφές να συνεχίζει να είναι η ομάδα με τα περισσότερα προβλήματα απουσιών.

Αναντολού Εφέ – Μπασκόνια  (18:30)

Αρκετά προβλήματα για ακόμα ένα παιχνίδι για την Αναντολου Εφές, καθώς ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει για ακόμα ένα παιχνίδι στους Ντάνστον, Πλάις και Μίτσιτς, ενώ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Μπομπουά.

Μία σημαντική απουσία έχει και η Μπασκόνια, καθώς εκτός μάχης τέθηκε ο Λούκα Βιλντόσα, λόγω ενοχλήσεων στην μέση.

Ζαλγκίρις – Μπαρτσελόνα (20:00)

Από μία (μακροχρόνια) απουσία καλούνται να διαχειριστούν οι δύο ομάδες, καθώς από πλευράς Ζαλγκίρις, εκτός παραμένει ο Γκαρίνο και από πλευράς Μπαρτελόνα ο Κλαβέρ.

Μπάγερν Μ. – Χίμκι (21:30)

Πλήγμα για την Μπάγερν Μονάχου είναι η (για ακόμα ένα ματς) απουσία του Νιχάντ Τζέντοβιτς. Όσον αφορά τους Ρώσους, ο Ρίμας Κουρτινάιτις δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπέρτανς και Βορόνοφ, ενώ οι Γιόβιτς και Μπούκερ αναμένεται να… σφίξουν τα δόντια και να αγωνιστούν κανονικά.  

Ρεάλ Μ. – Βιλερμπάν (22:00)

Με όλα του τα όπλα θα παρατάξει τους Μαδριλένους ο Πάμπλο Λάσο, καθώς επέστρεψαν οι Ρούντι και Τέιλορ. Όσον αφορά την Βιλερμπάν, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Λόμαζ αλλά και του Στρέζελ.