Skip to main content

Μπιλ: «Η παρουσία του Γουέστμπρουκ θα γεμίσει την ομάδα μας με ενέργεια»

Ο άσος των Γουίζαρντς, Μπράντλει Μπιλ σχολίασε την ανταλλαγή Γουόλ-Γουέστμπρουκ, τονίζοντας ότι η ανακοίνωση του trade ήταν κάτι τρελό και στην αρχή δεν το συνειδητοποίησε, αλλά ο Ράσελ θα γεμίσει την ομάδα αλλά και την πόλη της Γουάσινκτον με ενέργεια, τονίζοντας ότι ο Γουόλ ήταν αδερφός του και είχαν μια πολύ δυνατή σχέση.

Ο Μπιλ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι:  «Μπορώ να ομολογήσω πως ήταν κάτι σοκαριστικό και τρελό. Όταν έμαθα πως ο Τζον έγινε ανταλλαγή, αρχικά δεν το συνειδητοποίησα. Αν μη τι άλλο είναι μια δουλειά, αλλά μου ήταν δύσκολο να το καταπιώ. Από την άλλη μεριά, έρχεται ένας παίκτης σαν τον Ράσελ ο οποίος μπορεί να κάνει πολλά. Είναι ένας πρώην MVP και ο καλύτερος στον τομέα των triple double. Σίγουρα η παρουσία του θα γεμίσει την ομάδα μας αλλά και την πόλη της Ουάσινγκτον με ενέργεια».

Για την σχέση του με τον Τζον Ουόλ: «Τζον ήταν αδελφός μου. Είχαμε μία πολύ δυνατή σχέση όλα αυτά τα χρόνια. Παρόλα αυτά, ήταν πολύ περίεργο και τρελό, κάποιοι να μας βάλουν σε κόντρα και να μας χωρίσουν».