Skip to main content

Euroleague: Οι απουσίες της Τετάρτης (16/12)

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική της Euroleague, με τις ομάδες να αντιμετωπίζουν, άλλες λιγότερα και άλλες περισσότερα προβλήματα

18:00 Ζενίτ – Μπάγερν Μ.

Χωρίς προβλήματα θα παρατάξει τους Ρώσους ο Τσάβι Πασκουάλ. Όσον αφορά την Μπάγερν, ο Αντρέα Τρινκιέρι υπολογίζει, τόσο στον Νέντζοβιτς, που επέστρεψε από τον τραυματισμό του, όσο και στους νεοαποκτηθέντες Σίλεϊ και Γκιστ. Αντίθετα, αμφίβολος είναι ο Λούτσιτς.

20:00 Μπαρτσελόνα – Χίμκι

Ο Βίκτορ Κλαβέρ είναι η… κλασσική απουσία των Καταλανών, από την αποψινή αναμέτρηση με την Χίμκι, με τους Ρώσους να κατεβαίνουν στο «Παλάου», χωρίς αγωνιστικά αλλά με πολλά… ψυχολογικά προβλήματα, που έχουν προκαλέσει οι συνεχόμενες ήττες στην Euroleague.

21:30 Ολυμπιακός – Βαλένθια

Δύο προβλήματα αντιμετωπίζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει της αποψινής αναμέτρησης του ΣΕΦ, καθώς αμφίβολοι είναι οι Κώστας Παπανικολάου και Αντώνης Κόνιαρης. Από πλευράς Ισπανών, εκτός παραμένουν οι Σάστρε και Μαρίνκοβιτς, ενώ έχει επιστρέψει ο Λαμπεϊρί.  

21:45 Βιλερμπάν – Μακάμπι

Τέλος, στην Γαλλία ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής, με τις Βιλερμπάν και Μακάμπι να μην αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, πέραν της απουσίας του Χάουαρντ, από πλευράς γηπεδούχων.